Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

anna

26 april 2015 18:39

Hej skulle gärna vilka komma i kontakt med dej. Min syster ska göra samma operation söm du har gjort och hon är väldigt ledsen. Om du vill så sök på Anna Danielssonvehmanen på facebook. Häls anna

Sara Emma

26 april 2015 19:19

Hej! Ni får gärna maila mig om ni vill :)
saraemma4@gmail.com

 
Lotta

Lotta

23 april 2015 18:38

Hej Anna. Kom in på din blogg och du som jag lever med smärta. Jag har hanterat min på ett annorlunda sätt. Du kan om du vill titta in på min blogg. Kanske något du gillar. Så kan vi länka varandra. Ha det gott. sinnesro.bloggplatsen.se

http://sinnesro.bloggplatsen.se

Sara Emma

26 april 2015 19:17

Hej! Ska kika in hos dig :)
SaraEmma

 
Ingen bild

Anna

19 januari 2015 19:10

Hej! Jag har läst din blogg och har precis som du genomgått en steloperation mellan L 4-5. Har du varit bra efter operationen och sedan har smärtan kommit tillbaka? Jag har varit bra i ca 6 månader men sedan har smärtan kommit tillbaka. Sjukgymnasten misstänker bäckenleden, men jag ska träffa läkaren på fredag och få svar på det eller om det är något med skruvarna.
För mig är det intressant att följa din blogg eftersom vi genomgått samma sak.

Sara Emma

19 januari 2015 22:44

Hej!
Jag blev aldrig helt bra efter operationen men i några månader tyckte jag absolut att det var bättre åtminstone. Jag kunde ta lite längre promenader och tränade på gym hos sjukgymnast. Men sen började jag få ondare igen, samma som innan fast ännu ettrigare. Och det har inte gett med sig, nu har det gått ett år. Nu väntar jag på kallelse till ny ortoped och jag hoppas han kollar bäckenleden ordentligt.
Lycka till på fredag och berätta gärna hur det går! Vill du får du maila mig: saraemma4@gmail.com
Kram!

 
Ingen bild

Alina

17 januari 2015 03:17

Hej!

Jag ramlade in på din blogg och läste dina rader nedanför, som jag kopierat in. Jag har liksom du haft många ryggproblem, men även med höft, bäcken, axlar. Jag har snurrat runt i vårdsystemet sedan barnsben. Ändå försökt studera, arbeta etc.trots värk. När jag så hade fött mitt enda barn kom än mer problem med rygg och leder. Och en himla massa annat jag inte tar här nu. Till slut, efter väldigt många läkarbesök så fick jag äntligen reda på att jag har EDS. Ehlers danlos syndrom. Är det någon som någonsin nämnt denna diagnos för dig och testat dig enligt Brighton-skalan? Jag är inte läkare och jag vill på inga sätt sätta diagnoser på främmande människor. Men jag hade själv aldrig hört talas om EDS förrän våren 2013. Det är en försummad sjukdom (eg syndrom) med sex underkategorier. Du kan läsa mer på EDS Riksförbund, söka på socialstyrelsen efter EDS och gå in på en av landets ytterst få kunniga EDS - läkare Eric Ronges hemsida www.hypermobilitet.se
Oavsett vad du lider av önskar jag dig all smärtlindring, bra bemötande i vården och hjälp du kan få.

Ännu en undersökning... Han hittade inte så mycket och tyckte att jag rörde mig smidigt. Saken har ju hela tiden varit den att jag har varit rörlig och kunnat göra många saker utan smärta, det är efteråt jag fått riktigt ont! Efter alla dessa undersökningar, behandlingar och övningar så har smärtan kommit efteråt, senare på dagen, förutom den värk som ständigt funnits där förstås. Han skrev i alla fall remiss till ny magnetröntgen för att se om något förvärrats.

Sara Emma

17 januari 2015 10:08

Hej!
Va roligt att du ramlade in här :-) Usch va jobbigt du har haft det, det är så himla tärande med ständig värk och att inte få nån hjälp. Skönt att du äntligen fick en diagnos, det är ju ändå bättre att veta.
Det är ingen som har nämnt det för mig men jag har läst lite om det tidigare, ska läsa igen nu! Tack för tipset, det är alltid bra!
Hoppas du har fått hjälp så du mår skapligt bra nu?
Kram!

Presentation


Här är min berättelse om hur jag började få lite, lite ont i ryggen... och hur det sen fortsatte!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ryggresan med Blogkeen
Följ ryggresan med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se